2023, öngörülebilirlik, araç bulunabilirliği sorunları ile başladı. Bir şirket filosunu verimli bir şekilde yönetmek, hala çok zordu.  

Yılın hemen başında çok gurur duyduğumuz bir araştırma yayınladık. Türkiye’de şirket filoları konusunda karar vericilerle yapılmış en kapsamlı araştırmayı Kuantum Araştırma iş birliği ile yaptık.

Bizimle çalışmak isteyen şirketlerin sayısı hızla arttı biz de ekibimizi büyüttük 😊

“2023 Türkiye’de elektrikli araçlar için özel bir yıl olarak anılacak”

Şirketler filolarında elektrifikasyonu yani elektrikli araçlara yer vermeyi daha yüksek sesle dile getirmeye başlamıştı. Biz de filolarda yer bulabileceğini düşündüğümüz elektrikli araçları deneyimlediğimiz anları kayda alırken çok eğleniyorduk.

Global Fleet Conference etkinliğinde dünyadaki mobilitenin geleceğini konuşmak ve ilham verici kadın meslektaşlarımızla kahvaltıda bir araya gelmek harikaydı.

Bulduğumuz her fırsatta bildiklerimizi paylaşmaya devam ettik. Yıl boyunca elektrikli araçları denemeye de.

Rakamlar ortadaydı, filo danışmalığı hizmetlerimizle çalıştığımız müşterilerimize araç başına yıllık 75.000 TL tasarruf sağlıyorduk.

Ekibimiz büyüyor biz yenileniyorduk. 2023 yılında logomuzu da yeniledik.

İş ortaklarımızın sayısı artıyordu. Artık mobilite ekosisteminin kalbinde yer alıyorduk.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını gururla kutladık. Yılın son zamanları elektrifikasyon ve yeni nesil paylaşımlı mobilite ile dolu dolu geçti. İş ortaklarımızla birlikte etkinliklere ev sahipliği yapıp, harika insanlarla tanıştık.

Filoların daha verimli ve sürdürülebilir olması için verdiğimiz uğraşlar sayesinde gezegenimizin iklim değişikliği ile ilgili mücadelesine minnacık da olsa, belki çok dolaylı da olsa omuz vermiş olmanın gururuyla geçen bir yıl oldu 2023.

Herkese mutlu bir yıl diliyoruz. 2024’teki hikayemizde yollarımızın kesişmesi dileğiyle!