Geçtiğimiz hafta (15-17 Mayıs) dünyanın dört bir yanından 300’ün üzerinde filo karar vericileri ve yöneticileriyle Global Fleet Conference 2023’te buluştuk.

Sürdürülebilir tedariğin tema olarak seçildiği bu etkinlikle ilgili izlenimlerimizi paylaşmak istiyoruz.

Tarihsel olarak Portekiz kraliyet ailesinin tatil yeri olarak bilinen muhteşem Carcais’da düzenlenen bu organizasyonda 40 ülkeden gelen katılımcılarla sürdürülebilirlik odağında tedariği, yeşil filoları ve gelişen yeni teknolojileri konuşmak, tartışmak eşsiz bir deneyimdi.

Elektrikli araçların yükselişi sürüyor. Ama…

Elektrikli araçların yükselişi tüm dünyada devam ederken yeşil bir filonun gerçekten sürdürülebilir olup olmadığı, tedarikin sürdürülebilir sonuçlar sağlayabilmesi için nasıl katkı sağlayabileceği, risklerin nasıl azaltılabileceği gibi spesifik sorulara pratik yanıtlar verildi. Yeşil filoların sürdürülebilirliği konusunda yaşanan deneyimler, sorunlar ve sunulan yeni teknolojik çözümleri dinlemek oldukça ilgi çekiciydi.

Filoların ilham veren kadınları ile buluştuk!

Sadece ülkemizde değil tüm dünyada filo ve mobilite sektöründe yönetici/karar verici kadın sayısı az olsa da Inspiring Women in Breakfast organizasyonuyla kahvaltıda dinlediğimiz ilham verici başarı hikayeleri bizi çok etkiledi.

Sürdürülebilir ve verimli filo yönetimi için filonuzu nasıl bir deneyimle oluşturmanızın ne denli kritik olduğuna dair paylaşımlarımızın değer görmesi bizi çok mutlu etti. Biz de bu rafine topluluğun bir parçası olmanın verdiği mutluluğu sizinle paylaşmak istedik.