Smartoffice, TikTak ve Filo Broker ortaklığında düzenlenen Paylaşım Ekonomisi Etkinliği, Nissan Türkiye sponsorluğunda katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Etkinlikte, paylaşım ekonomisinin temel kavramları ve Türkiye’deki durumu ele alınırken, paylaşım ekonomisini benimseyen firmaların oluşum serüvenleri tartışıldı.

Panelin açılış konuşmasını Filo Broker Kurucusu Okşan Öztürk yaptı. Öztürk, paylaşım ekonomisinin temel kavramlarını ve bu kavramın ortaya çıkış nedenlerini anlattı. Ardından, Gazeteci ve Sunucu cem seymen, paylaşım ekonomisinin farklı yönlerini ele alan bir konuşma yaptı.

Panelin moderatörlüğünü Akan Abdula üstlendi. Abdula’nın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, Smartoffice CEO’su Serap Köprülü, Volt Lines Kurucusu Ali Halabi ve TikTak Kurucusu Ersan Öztürk, paylaşım ekonomisinin farklı yönlerini ele alan konuşmalar yaptılar.

Köprülü, konuşmasında paylaşım ekonomisinin hem bireysel hem de toplumsal faydalarına dikkat çekti. Halabi ise, paylaşım ekonomisinin Türkiye’deki gelişimine değindi. Öztürk ise, paylaşım ekonomisinin geleceğine dair öngörülerini paylaştı.

Paylaşım ekonomisi alanındaki farkındalığı artırmak ve bu alandaki tartışmaları gündeme getirmek açısından önemli bir rol oynadı. Bu etkinliğimizde katılım sağlayıp yanımızda olan herkese teşekkürler. 

Bir sonraki paylaşmanın güçlendirici etkisinden bahsedeceğimiz etkinliğimizde görüşmek dileğiyle…

Çünkü biz paylaştıkça dönüşüyor, dönüştükçe güçleniyoruz!