“Filo yenileme & yönetim süreçlerinde zaman ve maliyet avantajı sağlamak isteyen firmaların tercih listesinde Filo Broker’ın mutlaka yer alması gerektiğini paylaşmak isterim.”

GlassHouse Genel Müdürü | Alp Bağrıaçık

Şirketlerin dijital dönüşümlerini bulut çözümleri ile hızlandıran GlassHouse Genel Müdürü Alp Bağrıaçık Filo Broker’la çalışmanın getirilerini bizimle paylaştı. Hem iş birlikleri hem de ricamızı kırmayıp bu güzel yorumlar için kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz.

– Filo Broker’la çalışmanın getirileri konusunda ne söylemek istersiniz?

“GlassHouse bünyesinde bulunan yaklaşık 40 araçlık filomuzu yenileme sürecinde Filo Broker ile çalışmış olmamız, bizlerin büyük ölçüde zaman ve maliyet avantajına sahip olmamızı sağladı. Özellikle ihale sürecinde farklı tedarikçilerden tekliflerin toplanması ve tekliflerin konsolide edilerek, karşılaştırmalı bir şekilde özet rapor olarak bizlere sunulması, karar verme sürecimizi oldukça hızlandırdı. Bununla birlikte, kontrat aşamasında, Filo Broker’ın sahip olduğu sektör tecrübesi sayesinde, şirketimiz ve çalışanlarımız açısından, süreci olabildiğince efektif ve karşılıklı fayda prensibi çerçevesinde ilerletebildik. Filo Broker ile gerçekleştirmiş olduğumuz iş birliği kapsamında kendilerine teşekkür ederek, filo yenileme &yönetim süreçlerinde zaman ve maliyet avantajı sağlamak isteyen firmaların tercih listesinde Filo Broker’ın mutlaka yer alması gerektiğini paylaşmak isterim.”