Filo Broker Kurucu Ortağı ve Filo Danışmanı Okşan Öztürk : Bilmiyorlar mı bu işi? Gayet iyi biliyorlar. Aslında fark yaratmak istedikleri için, işe değer verdikleri için danışmanlık almak istiyorlar. Aslında bilmediklerinden değil.

Aslında biz insanların, daha doğrusu, kurumsal firmaların yapmadığını düşündüğümüz bir iş yapmıyoruz. Elbet onlar da bu işi yapıyorlar. Bugün dönüp baktığımızda şirketi kuralı yaklaşık 8 yıl oldu. Yaklaşık 7 yıl da toplamda 15 – 16 yıllık bir tecrübeye sahibiz. Bu süre içerisinde on binlerce araç yönetmişiz, yüzlerce kontrat müzakere etmişiz. Dolayısıyla işin mutfak tarafını ok iyi biliyoruz. Manevra kabiliyetimiz çok hızlı, tedarikçileri çok iyi tanıyoruz, markaları iyi tanıyoruz. Müşterinin ihtiyaçlarını; nerede hata yapabileceklerini iyi biliyoruz. Dolayısıyla da aslında biz firmalara diyoruz ki siz bu işi mutlaka yapıyorsunuz, ama birtakım detaylara biz sizlerden biraz daha fazla hâkim olabiliriz. Bu anlamda manevra kabiliyetimiz hızlı olabilir.

Daha kısa sürede doğru çözüm üretip size zaman kazandırabilir ve tasarruf etmenizi sağlayabiliriz.

Yani aslında yapmadıklarını düşündüğümüzden değil, biraz daha hızlı olmaları ve biraz daha küçük detaylarda fark yaratmaları için bu süreci bizden alıyorlar. Dönüp baktığım zaman birçoğu kendi sektöründe lider global birçok firmaya hizmet veriyoruz. Bilmiyorlar mı bu işi? Gayet iyi biliyorlar. Aslında fark yaratmak istedikleri için, işe değer verdikleri için danışmanlık almak istiyorlar. Aslında bilmediklerinden değil.