Kişiselleştirilmiş tıp, kişiselleştirilmiş teknolojiler ya da kişiye özel tasarlanmış eşyalar/hizmetler.

Yakın geleceğin teknolojileri ile ilgiliyseniz kişiselleştirilmiş ürün ve hizmetlerin geleceğin kendisi olduğu fikrine aşinasınızdır muhtemelen. Çünkü kullanıcıların izlerini anlamlandırmak yani data analitiğinin kullanımı her geçen gün yaygınlaşıyor ve verimlilik ve sürdürülebilirlik için çıktılara dönüşüyor.

Peki filo kiralama hizmeti kişiselleştirilebilir mi?

Filo kiralamayı sadece kurumlar arası bir hizmet olarak düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.

Şirket filoları her ne kadar bir bütün olarak kiralansa da araçları kullanacak çalışanların ihtiyaçları, kullanım alışkanlıkları vb. nedenlerle kişisel düşünülmek zorunda. Örneğin filodaki araçların bazıları nerdeyse tüm gün seyir halindeyken, bazı araçlar ise günün 22 saatini otoparklarda geçiriyor. Ya da bu kullanımlar yeni bir proje/lokasyon vs. nedeniyle tam tersi olabiliyor. Sadece bu örnekteki bu iki aracın filo kiralama şirketi tarafından verilen aynı ayrıcalıklara, aynı km limitlerine sahip olması ise kocaman bir verimsizlik ortaya çıkarıyor.

Filo Broker olarak detaylı filo analizi hizmetimiz ve FiloCep uygulamamız sayesinde filonuzdaki araçların her biri için detaylı bilgilere sahip oluyor ve organizasyonunuzun ve kullanıcıların ihtiyaçları için tasarlanmış kiralama sözleşmeleriyle filonuzu kişiselleştiriyoruz. Verileri sürekli takip ederek filonuzla ilgili anlık aksiyonlar almanızı sağlıyoruz.

Verilere dayalı, kişiselleştirilmiş bir filo yönetimi de tahmin edemeyeceğiniz boyutlarda bir verimlilik ve tasarruf sağlıyor.