Biliyorsunuz, Noel Baba’nın geyik filosunu da biz yönetiyoruz. 2020 yılbaşında yaşadığı zorluklardan bahsetmişti. https://filobroker.com/tag/noel-baba/

2022 yılı ise Noel Baba için de zor bir yıl olabilirdi.  Ama yıl boyunca Noel Baba’yla kafa kafaya verip önce filo bütçesini mümkün olduğunca öngörülebilir kıldık. Yaptığımız analizler ve hamleler sayesinde de tasarruf etmesini sağlamayı başardık. Noel Baba 2022 yılında Geyik başına 12.000 TL tasarruf etti. Bu daha fazla oyuncak, daha çok mutlu çocuk demekti.

Noel Baba her zaman yenilikçi biri oldu. Geyikleriyle yürüttüğü operasyonda ihtiyaçlarına uygun yeni nesil çözümler olabileceğini söylediğimizde kocaman bir kahkaha attı. Geyik paylaşımı fikrini çok sevmişti. Dilediği zaman kısa süreli olarak bir geyiğe ulaşmak, yarım saat-bir saat mesafede bir oyuncakçıya gidip gelmek için geyik paylaşım modelini kullanmak Noel Baba’yı çok mutlu etti.

2022 yılında Rudolph ve Dasher’ın yanına yeni geyikler de eklendi. Noel Baba fırsatları değerlendirerek filosunda bazı geyiklerinin sadece ona ait olmasını doğru buluyordu.

Bu yılın asıl büyük haberi ise yeni nesil geyiklerin Noel Baba’nın filosuna katılmasıydı. Hazır mamaya gereksinim duymayan, kendi besinini doğadan karşılayan yeni nesil geyikler Noel Baba’nın hep ilgisini çekmişti. 2022’de tamamen yenilenebilir geyikler de bu mutluluk organizasyonundaki yerlerini aldı.

2022 itibariyle yepyeni bir geyik filosuna sahip olan Noel Baba:

“ Belirsizlikler ve Dünya’nın içinde bulunduğu şartlar nedeniyle zor bir yıl olacağını biliyordum. Bu mutluluk organizasyonumuzun bir parçası olarak ekibimden biri gibi çalışan, sürdürülebilir bir geyik filosuna sahip olmamı sağlayan Filo Broker’a teşekkür ediyor ve herkesin yeni yılını kutluyorum.” dedi.

Herkese Mutlu Yıllar Dileriz! 🙂