İlk Aşama – Filo Analizi:

Bu sayede firmanın ihtiyaçlarını belirliyoruz. En ucuz fiyata araç kiralamanın doğru bir alım şekli olmadığına inanıyoruz. Her kullanıcıya özel alım yapılması gerektiğine inanıyor, hizmetlerin genelleştirilmemesi gerektiğini düşünüyoruz.

Artık dünyada şirketlerin yönetim felsefelerinde en çok önem verdikleri değerlerden biri verimlilik. En verimli alımın yapılması için doğru analizin yapılıp ihtiyaçların doğru belirlenmesi gerekiyor. Bizim de tam anlamıyla yaptığımız bu.

İkinci Aşama – İhale ve Kontrat Danışmanlığı:

Bu hizmetimizle firmalara zaman kazandırıyoruz. Filo analizi ile belirlediğimiz ihtiyaçlar doğrultusunda kontrat şartlarını belirliyor ve ihale sürecini yönetiyoruz. Tedarikçi belirlemeden, sözleşme müzakeresine ve araç teslimatına kadar uzanan ve departmanlara oldukça zaman kaybettiren aynı zamanda hataya açık olan çok önemli bir süreci devralıyoruz.

Üçüncü Aşama – Filo Yönetimi

Bu hizmetimizle tasarruf sağlıyoruz. Operasyonel olarak iş yükü yaratan tüm süreçleri biz takip ediyoruz. KM kullanım takibi, bakım periyotları takibi, hasar frekansları, kira ve kira dışı tüm maliyetlerin kontrolleri, kronik maliyet yaratan konular v.b. Bunun yanı sıra şirketlerin ihtiyaçları ve talepleri özelinde hizmetlerimizi şekillendirebiliyoruz. Bunun için ciddi bir yazılım yatırımı yaptık. IT programımız sayesinde tüm süreci sorunsuz takip edebiliyoruz. Ayrıca sahadaki araç kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmak adına akıllı telefonlarına indirebilecekleri yine sektörde bir ilk olan “Akıllı Filo” uygulaması Ocak ayında hayata geçmiş olacak.